Iedere maand leggen wij je een stelling voor waarna wij in een blog onze mening delen. Deze maand de stelling: “Een goed systeem bespaard tijd.”

Ja, een goed systeem bespaard jouw tijd. Al kan het inrichten en leren kennen van het systeem wel even tijd kosten.

Wat is belangrijk in een systeem?
Vertrouwen: Het belangrijkste is een blind vertrouwen in het systeem. Van incasso’s tot het afboeken van ritten. Wanneer je instellingen correct staan, moet je daar blind op kunnen vertrouwen.

Goede support: Vertrouwen moet groeien. Wanneer je met een systeem gaat werken zul je deze niet direct blind vertrouwen. Dat moet groeien, je gaat het systeem leren kennen en fouten maken. Door vragen te stellen bij support leer jij het systeem beter kennen en daardoor vertrouwen. Bij Pay n Plan krijg jij binnen 1 werkdag antwoord op jouw vragen.

Je kunt het zelf doen: Een systeem moet jou tijd besparen. Wanneer jij steeds afhankelijk bent van support om instellingen te wijzigen kost jou dit tijd. Bij Pay n Plan steken wij daarom veel tijd in het uitleggen van de te nemen stappen wanneer jij een vraag hebt of een fout hebt gemaakt bij het inrichten of wijzigen. Hierdoor leer jij het systeem beter kennen waardoor het vertrouwen groeit en kun jij het de volgende keer zelf. Ook hebben wij verschillende instructievideo’s en een uitgebreide FAQ.

Eenvoud: Wanneer jij en je klanten verdwalen in het systeem, de opties en mogelijkheden, dan kost het je niet alleen tijd, maar mogelijk ook omzet. Pay n Plan is zo ingericht dat het intuïtief werkt, zowel voor jou als voor jouw klanten. En wanneer je gebruik maakt van een (gratis) proefles worden klanten voor je begeleidt bij het aanmaken van een account en het installeren van onze app. De stap naar het aankopen van een product na de proefles wordt hierdoor heel makkelijk gemaakt.

 

Automatiseren: Bij Pay n Plan zijn wij van mening dat iedere handeling die je moet herhalen geautomatiseerd kan worden. Denk hierbij aan automatische incasso’s, facturen maken en achter storneringen aangaan. Deze handelingen zijn tijdrovend! Door deze handelingen door een systeem te laten afhandelen kun jij uren per week besparen! Wanneer klanten daarnaast zelf hun producten aankopen en zich inschrijven voor lessen zonder tussenkomst van jou maakt een systeem niet alleen tijdbesparend, maar ook nog winstgevend.

Correcte boekhouding: Boekhouding is een vak apart. Naast de eeuwig wijzigende regels zijn er ook nog verschillende manieren waarop een aangifte mag worden gedaan. Dit is afhankelijk van je business en de klanten die je hebt. Desondanks zijn er weinig systemen die de facturen correct aanmaken voor de boekhouding. Pay n Plan heeft het betaalsysteem ontworpen in samenwerking met ons accountantskantoor. De manier waarop wijd e betalingen verwerken en de facturen aanmaken is de correcte manier. Tevens zijn wij bereikbaar voor jouw boekhouder om vragen te beantwoorden indien deze er zijn.

Bescherming: Als laatste is het fijn wanneer een systeem jou kan beschermen. Zo heeft Pay n Plan ingebouwd dat wanneer een klant storneert na een terugbetaling je deze factuur niet kan crediteren. Anders zou de klant op 1 betaling 2 terugbetalingen ontvangen. Dit kost jou dan onnodig veel geld. En al klinkt het heel logisch dat je de klant niet 2x wil terugbetalen, dit is één van de meest gestelde vragen in onze inbox! Pay n Plan beschermt je dus ook voor omzetverlies.

Een goed systeem doet meer dan jou tijd besparen. Het levert geld op en beschermd jou. Naast bovenstaande punten is het goed om uit te zoeken wat jij verder belangrijkvind in een systeem. Schrijft je vragen op wanneer je in gesprek gaat. Daar start het vertrouwen in het systeem wat jij gaat gebruiken.

Jouw ledenadministratie en betalingen vlekkeloos geregeld?

VRAAG DE GRATIS DEMO AAN